Armbandsur barn, vad ska du tänka på när du ska köpa? Här följer bäst guide! – MindofAll

Armbandsur barn, vad ska du tänka på när du ska köpa? Här följer bäst guide!

I en värld där tekniken går framåt i snabb takt, finns det något tidlöst med att introducera barn till konsten att ta tid genom ett klassiskt tillbehör – ett armbandsur. Torekovs, ett varumärke känt för sitt utsökta hantverk och sin uppmärksamhet på detaljer, erbjuder ett urval av armbandsur för barn som inte bara lär barnen hur man läser tid utan också gör det med en touch av stil och sofistikering.

Klocka barn kvalitet

Sällan är bäst billigast. Det är tyvärr så. Det gäller även när du ska välja bästa armbandsur till ditt barn.

Det här är egenskaper du vill titta efter:

-Allergifri klocka. Välj en barnklocka som är gjuten av finaste stål, 316L stål. Det är den stålkvalitet som innehåller minst Nickel. Den allra bästa klockan till barn har dessutom satt en undersida på klockan i homogen Titan. Fiffigt, och därmed helt allergifri.

-Glas i repfri safirkristall. Normalt är det bara de allra dyraste klockorna till vuxna som satsar på den yttersta glaskvalitén. Men, vem sliter mer på sin klocka? Barn eller vuxna? Självklart har det bästa armbandsuret för barn glas i safirkristall.

-Klockarmband i naturligt läder. Barn vill att deras klocka ska sitta tight på handleden, inte vrida sig. Men då måste klockarmbandet andas. Annars bildas kondens (rodnad, kliar, kanske utslag) och blir obehaglig att bära. Klockarmband i äkta läder är bäst, med tyg (sk nato) som tvåa.

-Vattentät klocka barn. Barn ska få glömma sin klocka på armen när de ska duscha efter gymnastiken, eller plötsligt hoppar i poolen. Den ska tåla vatten. Men ju högre vattentålighet desto klumpigare klocka. Om ditt barn sysslar med djupdykning med tuber, då ska ditt barn ha ett armbandsur gjort för djupdykning. Annars är 5 ATM en lagom nivå att lägga sig på.

Otroligt fina och välgjorda klockor för barn ända upp till övre tonåren (likväl som mammor som vill bära en damklocka som matchar sitt barn)

Det är trevligt med entreprenörer som satsar på kvalitet. Tack Torekovs klockor för att ni gjort entré, vi önskar er all lycka!

Det är trevligt att enkelt kunna byta ut sitt klockarmband. Har du satsat på en kvalitetsklocka så kan nog klockan hänga med hela ditt barns uppväxt, och kanske även finnas med när ditt barn själv blir förälder. Men då vill man nog byta klockarmband.

Det finns en barnklocka där du själv mycket enkelt kan byta klockarmband. Även här är det samma tillverkare som utmärker sig, https://torekovs.se/ De har klockarmband i en massa färger i deras nato-serie i två storlekar. De har även ett antal färger på sina klockarmband i naturläder (vår favorit). Avslutningsvis har de även klockarmband i finaste mesh, men det anser vi vara till de större barnen eller tonåringarna. Supersnyggt, men kanske inte som klockarmband på barnets första klocka.

 

Den nya vinnaren i vår tävling ”bäst armbandsur barn” är en nykomling på klockhimlen;

Det svenska tillverkaren av premiumklockor för barn Torekovs barnklockor. De har skapat fantastiskt snygga armbandsur för barn. Klass, kvalitet och stil. Vi kan inte mer än gratulera. Här kan ni se deras klockor och klockarmband; Torekovs armbandsur barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *